Casă

Idei de depozitare în spațiile mici

Pentru a profita la maximum de spațiile mici, îți recomandăm să folosești un mobilier depozitare potrivit fiecărei camere. Descoperă, în cele ce urmează, câteva idei practice organizare bucătărie, living, dormitor, dar și pentru celelalte încăperi dintr-o locuință.

  • De ce să folosești metode eficiente de depozitare într-un spațiu mic
  • Idei de depozitare pentru un hol mic
  • Idei de depozitare pentru living
  • Idei de depozitare pentru dormitor
  • Idei practice organizare bucătărie
  • Idei de depozitare pentru baie
  • Soluții depozitare pentru balcon și debara

De ce să folosești metode eficiente de depozitare într-un spațiu mic

Pe lângă motivul clar de optimizare a spațiului disponibil, iată ce alte avantaje ai atunci când aplici metode eficiente de depozitare într-un spațiu mic:

  • Eliberezi spațiu. În loc să lași lucrurile să fie răspândite în întreaga casă, poți utiliza soluții de depozitare pentru a le păstra într-un singur loc în funcție de utilitatea lor și de specificul camerei în care le depozitezi.
  • Reduci dezordinea. O locuință mică devine cu ușurință aglomerată atunci când lucrurile nu sunt așezate la locul lor. De aceea, este important să te asiguri că menții mereu o ordine a lucrurilor pe care le deții.
  • Devii mai organizat. Depozitarea eficientă te poate ajuta să-ți organizezi mai bine lucrurile pe care le deții. De exemplu, folosindu-te de diverse idei de depozitare în spații mici, poți să organizezi obiectele similare împreună. Acest lucru le face să-ți fie mereu la îndemână și îți permite să le găsești mai ușor atunci când ai nevoie de ele.

👉Comoda pentru dormitor poate fi o modalitate grozavă de a menține ordinea în încăpere fără să aglomerezi spațiul cu prea mult mobilier. Descoperă oferta haaus și alege comoda potrivită pentru tine!

Idei de depozitare pentru un hol mic

Un hol mic poate să pară aglomerat atunci când nu folosești metodele potrivite de organizare. De aceea, este important să ai un loc dedicat încălțămintei, gecilor, cheilor sau umbrelei.

Iată câteva idei de depozitare pe care le poți pune în practică:

 

 

 

 

 

 

 

Soluții de depozitare pentru un hol mic

  • Amplasează în hol o bancă de mici dimensiuni cu spațiu de depozitare. Aceasta poate avea o dublă folosință: oferă un loc comod pentru a te încălța, dar și un spațiu pentru depozitarea încălțămintei sau a umbrelei.

👉Descoperă câteva stiluri interesante de amenajare a unui hol și alege-l pe cel care se potrivește gusturilor tale!

  • Optează pentru un umeraș de perete. Acesta este, de obicei, de mici dimensiuni și se poate amplasa pe perete la înălțimea dorită fără să ocupe spațiu la sol. Așadar, obții un spațiu eficient pentru depozitare genți sau depozitarea diferitelor obiecte de îmbrăcăminte fără să aglomerezi spațiul.
  • Un dulap cu oglindă. Dacă spațiul îți permite, poți să incluzi în designul holului și un dulap cu oglindă. Pentru un rezultat cât mai eficient și plăcut din punct de vedere estetic, alege un dulap înalt, cu rafturi și uși glisante cu oglindă.

👉Obține toate beneficiile soluțiilor eficiente de depozitare într-un singur set de mobilier pentru hol. În funcție de spațiul de care dispui, poți alege între un dulap pentru hol cu pantofar sau poți să optezi pentru un set complet care să includă și oglindă, dar și cuier.

Idei de depozitare pentru living

Livingul este încăperea din casă în care petreci timp pentru relaxare alături de familie și de prieteni. De aceea, este bine să amenajezi camera într-un mod eficient pentru a te bucura de o atmosferă aerisită și de o încăpere optimizată din punct de vedere al depozitării.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soluții de depozitare pentru living

Mobilierul multifuncțional este unul dintre cele mai importante aspecte de avut în vedere atunci când îți dorești o modalitate inteligentă de depozitare în living. Iată câteva exemple de mobilier pe care să le iei în considerare:

  • O canapea cu spațiu de depozitare integrat. Astfel de canapele îți pun la dispoziție un spațiu generos de depozitare care nu ocupă spațiu în plus pentru a-ți putea organiza lucrurile. Cu toate acestea, încearcă să depozitezi aici lucruri pe care nu le folosești foarte des și la care nu ai nevoie de acces constant, deoarece poate fi puțin incomod. Recomandarea noastră este să depozitezi îmbrăcămintea sau încălțămintea de sezon, așternuturile pe care le folosești pentru oaspeți sau articole de camping, precum sacii de dormit sau lanternele.
  • O bibliotecă înaltă cu rafturi. O astfel de piesă de mobilier poate să ofere spațiu de depozitare în plus, dar și un aspect estetic deosebit. De exemplu, dacă alegi un mobilier care are și rafturi incluse, le poți folosi pentru a depozita plante verzi în ghivece de mici dimensiuni sau diverse cărți pe care le citești. În ceea ce privește dulapurile din bibliotecă, le poți folosi chiar și ca soluții depozitare haine pentru organizarea diverselor articole vestimentare.

👉Completează designul camerei de zi cu ajutorul unor etajere moderne care îți pot oferi un plus de spațiu pentru depozitare! Descoperă oferta haaus și alege etajera de perete preferată!

  • Tabureți cu spațiu de depozitare. Atunci când livingul tău este de mici dimensiuni, este recomandat să eviți aglomerarea spațiului prin includerea fotoliilor în design. Cu toate acestea, pentru a te asigura că le oferi oaspeților tăi confortul necesar, poți să achiziționezi câțiva tabureți cu spațiu de depozitare integrat.

Idei de depozitare pentru dormitor

Un dormitor bine organizat care dispune de suficient spațiu liber poate contribui la crearea unei stări de spirit mai bune și la un somn mai odihnitor. Iată câteva idei de depozitare pe care le poți aplica în această încăpere.

 

 

 

 

Soluții de depozitare pentru dormitor

Iată câteva obiecte de mobilier potrivite pentru amenajarea dormitorului:

  • Un pat cu sertare incorporate. Un pat cu sertare incorporate poate fi o alegere excelentă pentru depozitarea lenjeriilor de pat sau a altor obiecte mai voluminoase, cum ar fi păturile sau pernele.
  • Noptiere cu poliță sau sertare depozitare. În general, noptierele au dimensiuni reduse, astfel că sunt potrivite pentru orice dormitor.

👉Descoperă noptiera potrivită pentru dormitorul tău și bucură-te de o organizare eficientă!

  • Un dulap depozitare cu rafturi și cu oglinzi. Acesta nu numai că oferă un spațiu generos pentru depozitare haine, dar și o oglindă utilă care elimină necesitatea unei oglinzi separate în cameră.

👉Alege un dulap de dormitor care se potrivește designului camerei tale. Descoperă oferta haaus și bucură-te de mobilierul ales în maximum 5 zile lucrătoare.

Idei practice organizare bucătărie

Soluțiile pentru depozitare bucătărie includ amenajarea spațiului pe verticală. Iată ce poate presupune un astfel de design și alte câteva idei organizare bucătărie:

  • Dulap depozitare bucătărie suspendat. Astfel de dulapuri eliberează spațiu la sol și pot fi amplasate în funcție de necesități. Obiectele depozitate sunt ușor accesibile, așa că dulapurile suspendate pot fi o alegere excelentă pentru organizarea tacâmurilor, a farfuriilor și a altor obiecte mici de bucătărie.
  • Etajere suspendate. Poți să te folosești de această soluție pentru a obține un design rustic inedit al bucătăriei tale și pentru a organiza lucrurile eficient, în același timp. Poți să depozitezi borcanele cu gem sau murături, astfel încât să fie la vedere, dar poți să optezi și pentru depozitarea unor ghivece mici cu ierburi aromatice.
  • Masă extensibilă. O masă extensibilă este, fără doar și poate, o piesă de mobilier de nelipsit într-o bucătărie mică. Atunci când ai musafiri, poți să extinzi masa la capacitatea maximă pentru a amplasa toate felurile delicioase de mâncare pe care le pregătești.

Idei de depozitare pentru baie

O baie bine organizată te poate ajuta să-ți începi ziua cu o stare de liniște care să te ajute să îți îndeplinești toate activitățile. Chiar dacă amenajarea unei băi mici poate fi o provocare, dacă alegi mobilierul potrivit, poți obține un design aerisit.

Mobilier depozitare. Exemple potrivite pentru o baie mică

Acum că am stabilit câteva exemple de soluții de depozitare pentru celelalte încăperi, a sosit momentul să identificăm care sunt cele mai eficiente soluții pentru o baie mică. Iată ce mobilier poți să folosești:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Suporturi de perete. Instalarea unor suporturi de perete pentru prosoape sau alte obiecte de baie poate fi o altă soluție eficientă pentru depozitare. Acestea pot fi fixate pe peretele care este mai liber la dimensiunea dorită.
  • Oglindă cu spațiu de depozitare. Pentru a optimiza spațiul din baie, poți să amplasezi deasupra chiuvetei o oglindă cu rafturi integrate pentru depozitarea produselor de îngrijire.
  • Rafturi pentru colț. Într-o baie de mici dimensiuni este bine să profiți de fiecare colț al încăperii, așa că nu uita să folosești rafturi special concepute pentru colțurile camerei pentru a depozita, de exemplu, produsele pe care le folosești în timpul dușului.

Soluții depozitare pentru balcon și debara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balconul și debaraua pot fi spații excelente pentru depozitare atunci când le amenajezi corespunzător. Iată câteva idei eficiente pe care să le aplici:

  • Amplasează un suport depozitare pentru biciclete. Dacă deții o bicicletă, cele mai potrivite locuri în care o poți depozita este balconul sau debaraua. Poți face asta cu ajutorul unor suporturi de depozitare care pot fi fixate pe perete sau pe tavan.
  • Folosește cutii modulare pentru depozitare. Există cutii de mai multe dimensiuni pe care le poți folosi în funcție de nevoile tale. Fiind modulare, ai și posibilitatea de a le organiza în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.
  • Alege un sistem depozitare cu rafturi înalte. Un astfel de sistem este potrivit în special pentru debara, deoarece acolo ai posibilitatea să depozitezi mai multe lucruri, însă este potrivit și pentru balcon dacă alegi un sistem de dimensiuni potrivite.

Indiferent că vorbim despre soluții depozitare bucătărie, living sau altă încăpere din locuință, un lucru este cert: alegerea mobilierului potrivit poate să facă diferența dintre o încăpere organizată și o încăpere aglomerată. De aceea, recomandarea noastră este să optezi pentru soluțiile potrivite pentru tine în funcție de spațiul disponibil.

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Sonoma Inchis/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Sonoma Inchis/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Bronz/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Bronz/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Lemn Natural/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Lemn Natural/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Antracit/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Antracit/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga, Baterie Flexibila

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 76500lei66900lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Sonoma Inchis/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva dreapta

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 63500lei54500lei
Adauga in cos

Set Masca Chiuveta Karo, Stejar Sonoma Inchis/Alb, 80 x 50 x 80 cm, Chiuveta Inox, Cuva stanga

Evaluat la 0 stele din 5
PRP: 63500lei54500lei
Adauga in cos

Roxana Bocicai

autor
Pasionată de scris și design interior, Roxana are o vastă experiență de home furnishing, obținută pe parcursul celor 8 ani în poziția de coordonator de comunicare în domeniul amenajărilor și decorațiunilor interioare.
Este permanent la curent cu tendințele din industrie și crede cu tărie că lucrurile cu care ne înconjurăm acasă și la birou ne pot face viața de zi cu zi mai bună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *