Bucatarie, Dormitor, Living

Mobilă din PAL melaminat: ce avantaje are

Fie că a sosit momentul să redecorezi locuința, fie te-ai mutat într-un apartament nou și vrei să îl transformi în „acasă”, alegerea mobilierului este o decizie importantă. Acesta nu numai că trebuie să ofere un aspect estetic deosebit locuinței tale, dar trebuie să și reziste în timp și să poată fi achiziționat la un preț convenabil.

Descoperă mai multe detalii despre mobila din PAL melaminat și despre avantajele de care te poți bucura atunci când alegi un astfel de mobilier în amenajare.

Ce înseamnă PAL melaminat

PAL-ul este unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru fabricarea mobilierului din lemn. Acesta este compus din așchii din lemn tocate mărunt, amestecate cu clei sau rășini sintetice, presate la cald și este finisat prin laminarea ambelor suprafețe cu o hârtie decorativă impregnată cu rașină.

Avantajele mobilierului confecționat din PAL melaminat

Mobila din PAL melaminat are diverse avantaje care nu trebuie trecute cu vederea atunci când ești în căutarea mobilierului potrivit pentru tine. Descoperă care sunt acestea.

Designul

Melamina oferă o gamă largă de culori, dar și fibre care imită perfect lemnul, astfel că un mobilier din PAL melaminat poate fi alegerea ideală pentru tine, indiferent de stilul de amenajare pe care îl preferi.

Dacă ai decis să îți amenajezi locuința în stil modern, poți să optezi pentru un mobilier din PAL melaminat cu finisaj lucios în nuanță de alb sau negru, iar dacă preferi stilul tradițional, poți să decorezi încăperea cu mobilier din PAL melaminat care imită lemnul. Astfel, vei putea obține designul dorit cu ajutorul pieselor de mobilier corespunzătoare.

De asemenea, poți completa decorul cu etajere din PAL melaminat pe care să le montezi pe perete. În funcție de ceea ce îți dorești, poți să poziționezi pe etajere cărți, ghivece cu flori sau diverse accesorii decorative.

Raportul calitate – preț

Pe lângă flexibilitatea în ceea ce privește designul, raportul calitate-preț este un alt motiv pentru care mobilierul din PAL melaminat este preferat de către multe persoane care își decorează locuințele.

Spre deosebire de alte materiale, PAL-ul are cost scăzut, deoarece este confecționat din resturi de lemn presate, însă, cu toate acestea, este un material calitativ, care rezistă în timp.

Atunci când achiziționezi un astfel de mobilier, nu trebuie să îți faci griji că va fi nevoie să îl schimbi peste câțiva ani, atât timp cât este întreținut într-un mod corespunzător și este ferit de umiditate.

Întreținerea ușoară

Întreținerea mobilierului din PAL melaminat este una foarte ușoară care nu necesită mult timp sau efort. În general, este nevoie doar de o îndepărtare periodică a prafului cu ajutorul unui material textil moale, care nu zgârie. În ceea ce privește curățarea, mobilierul din PAL poate fi curățat cu ajutorul soluțiilor pentru mobilier găsite în comerț sau chiar cu ajutorul soluțiilor pentru geamuri, deoarece PAL-ul melaminat nu este un material pretențios. Cu toate acestea, se recomandă evitarea folosirii de soluții cu înălbitori, alcool sau substanțe abrazive.

Mobilă din PAL melaminat: modele la preț avantajos

Descoperă în cele ce urmează câteva recomandări de mobilier din PAL melaminat, potrivite pentru amenajarea diverselor spații din locuință.

Living Haga V2

Confecționat din PAL melaminat de 16 mm, setul Haga pentru living are un design simplist care poate oferi un aspect plăcut oricărei încăperi. Dimensiunile pieselor de mobilier sunt atent alese și ai posibilitatea de a le așeza în funcție de preferințele tale. Din acest motiv, mobilierul Haga V2 poate fi potrivit atât într-un living spațios, cât și într-un living de dimensiuni reduse.

Iată din ce piese de mobilier este compus setul pentru living Haga 2:

  • două comode cu câte o ușă;
  • o comodă cu o ușă și două polițe;
  • doi soldați;
  • trei etajere;
  • două cuburi.

Dacă alegi combinația de stejar cu nuanță de antracit, cu siguranță vei obține un living modern, amenajat cu bun gust. Poți completa designul camerei cu o canapea de culoare gri închis și cu un covor deschis la culoare pentru a oferi un echilibru cromatic încăperii.

👉 Alege setul de mobilier pentru living Haga V2 și bucură-te de un aspect deosebit al livingului, care nu se va demoda mult timp de acum încolo!

Biblioteca Adria

Biblioteca Adria este confecționată din PAL melaminat și este formată din două corpuri inferioare, un corp superior și o etajeră suspendată pe care le poți poziționa așa cum îți dorești. Corpurile de mobilier din componența sa sunt de dimensiuni reduse, astfel că biblioteca Adria este potrivită pentru amenajarea unui apartament de mici dimensiuni sau a unei garsoniere.

Avantajul unui astfel de mobilier este că nu ocupă mult spațiu, ceea ce îți permite libertate de mișcare, însă, în același timp, îți oferă spații de depozitare care sunt atât de necesare într-o locuință de mici dimensiuni.

Designul modern al mobilei și calitatea acesteia îți oferă garanția unui living frumos amenajat care, cu siguranță, va fi apreciat de toți cei care îți vor călca pragul.

👉 Amenajarea unui apartament mic poate fi plăcută atunci când alegi piesele de mobilier potrivite. Optează pentru biblioteca Adria care se află în oferta Haaus la preț avantajos!

Set dormitor Madrid

Acum că v-am oferit recomandările noastre în ceea ce privește amenajarea unui living, a sosit momentul pentru amenajarea unui dormitor. Pentru cei care își doresc să se bucure de cât mai mult spațiu de depozitare, atunci setul de mobilier pentru dormitor Madrid poate fi alegerea ideală. Acesta conține următoarele piese de mobilier:

  • pat;
  • corp suspendat;
  • două corpuri laterale cu câte un sertar și două polițe în interior;
  • un dulap cu o ușă cu oglindă;
  • un dulap cu două uși, cu poliță superioară și bară de haine.

👉 Alege setul pentru dormitor Madrid și bucură-te de multiple spații de depozitare pentru a-ți organiza lucrurile exact așa cum îți dorești!

Set pentru bucătărie Riga

Realizat din PAL melaminat de 16 mm, setul pentru bucătărie Riga este compus din două corpuri superioare și două corpuri inferioare cu blat termorezistent.

Dacă îți dorești un design mai îndrăzneț al bucătăriei, poți achiziționa setul Riga în nuanțe de roșu sau verde, iar dacă preferi stilul tradițional, poți alege mobilierul cu aspect de lemn de stejar sau pin.

Indiferent de preferințele tale, te poți bucura de o bucătărie organizată și spațioasă deoarece seturile pentru bucătărie Riga sunt dotate cu multiple spații de depozitare.

👉 Descoperă mobila de bucatarie Riga și alege nuanța care se potrivește cel mai bine stilului tău de amenajare!

Indiferent de stilul de amenajare pe care îl preferi, mobilierul din PAL melaminat poate fi alegerea ideală pentru tine atunci când îți dorești și un aspect estetic plăcut, dar și un preț avantajos. Folosește-te de informațiile prezentate în acest articol și obține o amenajare de revistă pentru locuința ta!

 

Sursă foto: haaus.ro / shutterstock.com

Roxana Bocicai

autor
Pasionată de scris și design interior, Roxana are o vastă experiență de home furnishing, obținută pe parcursul celor 8 ani în poziția de coordonator de comunicare în domeniul amenajărilor și decorațiunilor interioare.
Este permanent la curent cu tendințele din industrie și crede cu tărie că lucrurile cu care ne înconjurăm acasă și la birou ne pot face viața de zi cu zi mai bună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *