living-kos-5
Living

Top 5 seturi de mobilier de living din MDF, din portofoliul haaus.ro: durabilitate și stil modern

Alegerea mobilierului potrivit pentru locuința ta devine o decizie strategică, atunci când te gândești la un design durabil și modern. De aceea, înainte de a lua o decizie, îți recomandăm să compari diferite modele de mobilier confecționat din mai multe materiale.

Astăzi, îți povestim despre mobilierul din MDF. În continuare, poți afla de ce este o alegere potrivită, atunci când cauți un mobilier durabil și modern.

Ce este MDF și de ce să alegi mobilier confecționat din MDF

Înainte de a-ți prezenta avantajele mobilierului din MDF, poate te-ai întrebat vreodată ce este MDF-ul așa că, mai întâi, îți oferim o definiție: MDF-ul este o placă din fibre lemnoase cu densitate medie, des folosit pentru realizarea mobilierului. Iată de ce:

  • Are o durabilitate ridicată: mobilierul din MDF are o structură compactă și omogenă, cu o durabilitate excepțională în timp. Din acest motiv, MDF-ul este cunoscut pentru rezistența sa la deformări și crăpături, fiind unul dintre cele mai populare materiale utilizate pentru confecționarea mobilierului. De asemenea, MDF-ul este mai puțin sensibil la umiditate, în comparație cu lemnul masiv, lucru care contribuie la menținerea formei și aspectului inițial al pieselor de mobilier.
  • Preț accesibil: mobilierul din MDF este, în general, mai accesibil din punct de vedere financiar, decât cel din lemn masiv sau alte materiale. Aceasta face ca opțiunea MDF să fie atractivă pentru cei care doresc să-și amenajeze spațiul cu piese de mobilier de calitate, la preț accesibil.
  • Ușor de întreținut: indiferent că vorbim despre MDF înfoliat sau MDF vopsit, suprafața netedă a MDF-ului este ușor de curățat și de întreținut. Piese precum comodele și bibliotecile din MDF nu necesită eforturi considerabile în ceea ce privește întreținerea, motiv pentru care sunt alegeri potrivite pentru cei cu un stil de viață dinamic.

Descoperă mai multe despre mobila din MDF vs. PAL  și află ce este mai bine să alegi, în funcție de nevoile tale.

Top 5 seturi de mobilă MDF pentru living disponibile pe haaus.ro

Acum că te-ai convins de avantajele mobilierului pentru living din MDF, iată ce mobilă MDF îți recomandăm, în funcție de dimensiunea livingului tău și de preferințe.

1.    Mobilier de living Kos V19

mobilier-living-kos

Acest model de mobilier este realizat din 2 tipuri de materiale, fronturile fiind din MDF, în timp ce carcasele corpurilor sunt din PAL melaminat de 16 mm. Tipul de mobilier este modular, astfel că fiecare corp de mobilă poate fi amplasat în funcție de preferințe și de spațiul liber din cameră. Mai mult decât atât, setul de mobilier de living este disponibil în 2 combinații de culori: alb + stejar artisan și antracit + stejar artisan, astfel că poate fi adaptat cu ușurință oricărui design.

Pentru a personaliza designul sufrageriei tale, pe peretele pe care amplasezi mobilierul, poți să aplici un tapet care să se potrivească și cu nuanțele alese pentru mobilă. De asemenea, și câteva plante verzi ar putea crea o atmosferă distinctă în locuința ta.

Alege setul de mobila pentru living Kos V19 și ți-l vom livra la adresa dorită în cel mult 5 zile!

2.    Mobilier pentru living Kos V17

mobilier-living-haaus

Un alt model de mobilier modular, care îți permite să-l amplasezi în cameră în funcție de preferințe și spațiu, este mobilierul pentru living Kos V17. Și acesta este realizat din 2 tipuri de materiale: fronturile sunt din MDF, în timp ce carcasele corpurilor sunt din PAL melaminat de 16 mm.

Lungimea mobilierului este de 190 cm, astfel că poate fi integrat cu ușurință într-un living de dimensiuni reduse. În timp ce un corp de mobilier trebuie amplasat la sol, celelalte 4 corpuri sunt suspendate, astfel că nu aglomerează inutil spațiul. Dintre acestea, 3 sunt rafturi deschise, pe care le poți folosi pentru a înfrumuseța spațiul cu câteva articole decorative sau cărți.

Mobilierul pentru living Kos V17 este disponibil pe site-ul haaus.ro, cu livrare în 5 zile și transport gratuit.

3.    Mobilier pentru living Kos V11

mobilier-living-v11

Pentru un living de dimensiuni și mai mici, îți propunem mobilierul pentru living Kos V11, ce are o lungime totală de doar 95 de centimetri. La fel ca celelalte seturi, și acesta este realizat din MDF și PAL melaminat și este modular, astfel că piesa suspendată poate fi așezată în orice loc pe perete.

De asemenea, poți să optezi pentru câteva etajere suspendate, pe care să amplasezi cărți și plante curgătoare. Astfel, spațiul la sol rămâne disponibil, în timp ce îți personalizezi sufrageria în funcție de preferințe.

Alege setul de mobila pentru living Kos V11 și bucură-te de un spațiu intim și modern, în locuința ta!

4.    Mobilier pentru living Kos V10

MOBILIER-KOS-V10

Dacă preferi mai mult spațiu de depozitare în locul rafturilor deschise, îți propunem mobilierul pentru living Kos V10. Lungimea totală a ansamblului este de 190 de centimetri, acesta fiind format dintr-o comodă compusă din 2 piese de mobilier cu câte 2 polițe și o ușă, plus alte 3 corpuri suspendate, cu câte o ușă fiecare.

Precum celelalte modele, și mobilierul pentru living Kos V10 este disponibil în 2 combinații de culori: alb+stejar artisan și antracit+stejar artisan.

Dacă îți dorești un design care să ofere o luminozitate mai mare încăperii, îți recomandăm modelul în nuanță albă, însă, dacă dorești o atmosferă mai intimă, pe care să o completezi cu un iluminat subtil, ai putea opta pentru o nuanță de antracit.

Alege mobilierul pentru living Kos V10 în nuanțele dorite și bucură-te de un living care să se potrivească personalității tale!

5.    Mobilier pentru living Kos V13

MOBILIER-PENTRU-LIVING-KOS-V13

Acest mobilier pentru living îți oferă un echilibru mai bun între zonele de depozitare și cele pentru îmbunătățirea esteticului sufrageriei. Pe lângă rafturile cu uși, perfecte pentru depozitare, acest set de mobilier include și câteva rafturi deschise, potrivite pentru depozitarea cărților sau a micilor obiecte decorative. Așadar, dacă vrei să obții ambele beneficii în același mobilier, poți alege setul pentru living Kos V13.

În ceea ce privește materialul din care este fabricat, și setul Kos V13 este realizat din MDF și PAL melaminat, astfel că este ușor de curățat și de întreținut.

Cumpără mobilierul pentru living Kos V13 la preț de producător, cu livrare în 5 zile lucrătoare!

Concluzionând, alegerea unui set de mobilier pentru living din portofoliul haaus.ro reprezintă o decizie smart, în care durabilitatea mobilierului și stilul modern se îmbină armonios. Cele 5 seturi de mobilier din MDF prezentate anterior nu doar că îți pot fi alături timp de mulți ani, datorită durabilității materialului, dar și aduc în spațiul tău de locuit o notă de rafinament și eleganță contemporană. Așadar, indiferent că preferi combinația clasică de alb și stejar artisan sau tonurile mai dramatice de antracit, pe haaus.ro cu siguranță vei găsi mobilierul care să se potrivească stilului tău.

 

Sursă foto: haaus.ro

Bocicai Roxana

autor
Pasionată de scris și design interior, Roxana are o vastă experiență de home furnishing, obținută pe parcursul celor 8 ani în poziția de coordonator de comunicare în domeniul amenajărilor și decorațiunilor interioare.
Este permanent la curent cu tendințele din industrie și crede cu tărie că lucrurile cu care ne înconjurăm acasă și la birou ne pot face viața de zi cu zi mai bună.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *