Pas 1: Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare,

sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in partea de sus.

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.

Pont: Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Pas 2: Verifica produsele din cos

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Pas 3: Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa completezi detaliile de livrare, de facturare si modalitatea de plata (Ramburs, Card Online, Ordin de Plata, Rate Online prin TBI Pay).

Pentru a fi la curent cu noutatile de pe site-ul nostru, bifeaza inainte de finalizarea comenzii: „Inscrie-ma pentru a primi ultimele noutati (optional)”.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin plasarea acestei comenzi sunt de acord cu termenii și condițiile haaus.ro” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plasati comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

  1. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Plaseaza comanda”.
  2. Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in pagina „Contul meu” si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apesi “Plaseaza comanda”.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.