Termen de livrare

Transportul este disponibil oriunde in tara, prin curierat rapid. Produsele sunt livrate pana in fata usii daca greutatea si dimensiunile coletelor permit agentului manipularea acestora fara ajutor.

Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi livrate in maxim 7 zile lucratoare.
Comenzile plasate sambata si duminica, sau in zilele declarate sarbatori legale, vor fi livrate in 7 zile incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Statusul livrarii poate fi urmarit in cont sau pe siteul firmei de curierat, folosind codul AWB.
Curieri disponibili:

In ziua livrarii un agent al firmei de curierat iti va comunica intervalul de livrare prin SMS sau telefonic.

Produse deteriorate la livrare

Daca, in momentul livrarii, agentul firmei de curierat ti-a adus produsul deteriorat, trebuie sa ii soliciti acestuia sa completeze un Raport / Proces verbal de deteriorare. Dupa ce receptionezi produsele, completeaza formularul Am o problema si vom rezolva cat mai repede situatia.

Taxa de livrare

Taxa de livrare este de 20 RON pentru comenzile care au valoare mai mica sau egala cu 150 RON. Pentru comenzile care depasesc 150 RON transportul este gratuit.

Este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat rapid Cargus/Fan Courier/Bookurier sunt relative si trebuie considerate ca atare. Ne straduim sa va oferim produse de calitate, insotite de un transport la pret rezonabil si credem ca de cele mai multe ori reusim, mai ales daca avem intelegerea dumneavoastra.