Mobilier de calitate si usor de asamblat.

Am pornit la drum ca un business de familie in anul 1995, avand un spatiu de productie de 100m2 si o echipa de 6 oameni dornici de a aduce in casele oamenilor mobilier de calitate si usor de asamblat, la preturi competitive.

In prezent ne mandrim cu o echipa de peste 90 de persoane specializate in toate etapele procesului de productie, un spatiu de 15.000 m2 si utilaje moderne cu ajutorul carora asiguram constanta productiei si a calitatii.

Gama de produse

In cei 25 de ani de activitate, am dezvoltat o gama larga de mobilier din PAL melaminat pentru casa si birou: seturi de bucatarii si dormitoare, moblier pentru camera de copii si tineret, precum si mobilier pentru living si holuri. Toate piesele de mobilier sunt vandute dezasamblate in cutii, fiind insotite de scheme de montare si de toate accesoriile necesare.

Garantia calitatii

Din dorinta de a indeplini promisiunea facuta clientilor nostri, am mizat inca de la inceput pe materia prima de calitate si astfel ne-am parteneriat cu cei mai consacrati producatori de PAL la nivel european. Toate piesele de mobilier au o garantie de 24 de luni.

Clienti si Parteneri

In prezent produsele noastre se vand in 7 tari europene, iar peste 1.000.000 de familii se bucura de piesele de mobilier produse de noi. Totodata, ne bucuram de increderea celor mai mari lanturi de bricolaj din Romania: Carrefour, Leroy Merlin, Hornbach, 2B Group, Homelux.

Suntem mereu atenti la nevoile clientilor nostri, iar implicarea noastra nu se incheie in momentul achizitionarii produselor. Colegii nostri de la Suport Clienti sunt alaturi de tine pana la asamblarea cu success a mobilei si au grija ca fiecare problema sa fie solutionata in cel mai scurt timp.

Speram ca iti plac produsele noastre la fel de mult cum ne place si noua sa transformam orice casa in acasa. Daca ai intrebari sau sugestii, nu ezita sa ne contactezi la [email protected]